Jornada 29 de gener

REVITALITZEM L'ECONOMIA DELS POBLES RURALS

29 DE GENER / DE 10h a 13h / JORNADA VIRTUAL 

Al vídeo podeu recuperar la jornada del 29 de gener "Jornada per la revitalització de l’economia als pobles rurals".

Moltes gràcies a la setantena de participants!

Reforçant identitat i transformant des de les ruralitats. Potenciant l’enxarxament entre pobles amb una direcció estratègica clara amb pràctiques i polítiques públiques arrelades, solidàries i en cooperació. Un punt de trobada que de ben segur contribuirà a la revitalització de l’economia als pobles rurals, aplicant transversalitat als reptes comuns i amb solucions cocreades.

Cartell29generv2.jpg

El proper 29 de gener tindrà lloc la Jornada per la revitalització de l’economia als pobles rurals, un esdeveniment sense cost, obert, 100% virtual i participatiu.

 

Els valors de l’Economia Social i Solidària són molt oportuns per generar noves oportunitats i iniciatives per a la revitalització de l’economia dels municipis rurals. La Covid19 ha accentuat i fet evident, que vivim en un context volàtil, de molta incertesa, complexitat i ambigüitat. Aquests moments són clau per als territoris rurals, i alhora, una oportunitat per la revitalització de les seves economies.

La Jornada del 29 és oberta a totes les persones interessades i es dirigeix especialment a electes, regidores i personal tècnic municipal i comarcal de les zones rurals de Catalunya.

Una jornada que té la voluntat d’obrir un espai informatiu i de diàleg sobre la revitalització de l’economia als pobles, així com, la identificació de les necessitats emergents dels municipis, emmarcar-les i donar-hi resposta.

Programa:

10:00-10:15h – Benvinguda 

Josep Vidal, Director General d’Economia Social, Tercer Sector i Cooperatives del Departament de Treball i Afers Socials de la Generalitat de Catalunya.

 

10:15-11:30h – Des dels ajuntaments, com fomentem la revitalització l’economia?

Helga Nuell, Cap de Promoció Econòmica i Desenvolupament local de la Diputació de Girona.

Xevi Camps, Vicepresident de Micropobles i Alcalde de Palau Santa Eulàlia.

Iolanda Fresnillo, Sociòloga i activista del pacte d’Economia per la vida, investigadora sobre el deute, institucions financieres internacionals i finances responsables.

Ferran MartinezConsell Rector de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, eix territori.

 

11:30-12:00 – DESCANS

 

12:00-13:00 Bones Pràctiques

Enric DomènechAlcalde de Mieres

Jaume SalmeronTinent d’alcalde d’Arbúcies

Laura MegiasTècnica d’Espais Test d’ARCA

Àlvaro Porro, President de la XMESS i Comissionat d’Economia Social Desenvolupament local i Política Alimentària de l’Ajuntament de Barcelona.

Ajuda'ns a difondre la Jornada, descarrega't el Cartell 29 de gener.

Captura de pantalla 2021-01-11 a les 13.

Recursos: